r
Nosalty Logó

Csípős-zöldséges paradicsomleves

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
1 csillag • 1 értékelés •0 hozzászólás

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
witch
Csípős-zöldséges paradicsomleves
Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 5% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 215 kcal
  • 5% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 1288 kcal
  • 5% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 38 kcal
  • 5% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.4 g

Zsír

  • Összesen
    3.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2418.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    125 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    94 mg
  • Foszfor
    166 mg
  • Nátrium
    2019 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.8 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    168.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    254 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    31 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    167 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    918 micro
  • β-karotin
    2582 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    6510 micro
  • Lut-zea
    769 micro
Összesen 215 kcal
  • 5% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    62.4 g

Zsír

  • Összesen
    20.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    14509.8 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    752 mg
  • Vas
    28 mg
  • Magnézium
    566 mg
  • Foszfor
    994 mg
  • Nátrium
    12117 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    196.9 g
  • Cukor
    47 mg
  • Élelmi rost
    52 mg

VÍZ

  • Összesen
    1012.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1522 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    138 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    185 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1002 micro
  • Kolin:
    259 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    5506 micro
  • β-karotin
    15492 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    39057 micro
  • Lut-zea
    4612 micro
Összesen 1288 kcal
  • 5% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    1.8 g

Zsír

  • Összesen
    0.6 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    428.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    29 mg
  • Nátrium
    358 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    29.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    45 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    162 micro
  • β-karotin
    457 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1152 micro
  • Lut-zea
    136 micro
Összesen 38 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy fazékba belerakjuk az olívaolajra a fokhagymát, pirospaprikát, vöröshagymát, répát, zellert, cukkinit.
  2. Közepes lángon, állandóan kevergetve, 10 percig főzzük.
  3. Hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, a szárazbabot, meg a kockára vágott paradicsomot. Felöntjük a húslevessel, felforraljuk. Belerakjuk a zöldbabot, és 8-10 percig főzzük kis lángon.

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
  • Receptkönyvben: 60
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 8535
  • Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 15.

Ajánló

Reszelt parmezán sajt, bazsalikom a levesbe, friss ropogós kenyér mellé.

Receptkategóriák

A paradicsomlevest nagyon szeretjük abban a változatban, hogy nincs benne semmi, csak egy kis tészta és édes. Ez a változat lehetővé teszi, hogy gyakrabban legyen az étlapunkon.

Hozzászólások (0)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!